tisdag 8 januari 2013

Give-a-way 2012 - Vinnaren blev...

Då kan jag nu avslöja att vinnaren i min Give-a-way 2012 blev Eva Persson och hennes önskan om en Drake. Evas önskan löd: "Jag önskar ett mönster på en drake! En som man kan göra både söt eller lite läskig beroende på färgval, ögon etc. Har inte kunnat hitta ett svenskt mönster på en cool drake och vågar mig inte på utrikiska mönster!! Som Draken i Peter och Elliot eller i Shrek!!"

Dock blev draken kanske inte riktigt enligt din önskan Eva, utan det blev denna....Som ni kan se så blev det en liten tjock o söt (snäll) drake, men jag är säker på att man kan göra hen tjock och elak också. Mönstret finns att klicka hem via Ravelry.

Förslag för att göra hen mer skräckinjagande kan vara att virka ögonlock som man sätter lite på sne så att draken får ett mer argt utseende. Välj andra färger så kommer draken även att få helt annan personlighet och hen kanske blir blyg, kär, rädd eller arg, färg spelar stor roll i hur man upplever en skapelse.

Jag hoppas att önskan blev någorlunda uppfylld och att Eva och alla andra nu kan virka sina egna små drakar med egna små personligheter och modifieringar.


För er som inte fick er önskan uppfylld denna gång vill jag bara säga att det kommer fler chanser. Jag har som mål att sätta in en ny give-a-way senare under året, men återkommer om det senare.


Häls. Erika

1 kommentar:

  1. En sådan sötnos. Jag gillar drakmönster, så den blev snabbt hemtagen. Tack för mönstret.

    SvaraRadera