fredag 18 mars 2011

VirknålensHemlighet #046

Sitter framför tvn, men tittar inte, lyssnar istället på musik (Within Temptation) och funderar på nästa steg på en amigurumi, är lite osäker på svansvalet, om det ska vara en lång, ormliknande eller en liten - vilken som passar bäst. M anser en lång, jag en kort, så vi får se vad det blir.

**********
Har nu iaf bestämt mig slutgiltigt för vilka mönster som ska få vara med i boken, nu är det bara att lägga in överväxeln och försöka få alla klar så fort som möjligt, men jag har en känsla av att det kommer att dröja - det är mycket med skolan just nu, så virkningen kommer i tredje hand just nu - tyvärr.

Men till sommaren kommer jag troligen bara att jobba 75% och strunta i sommarkurser så då kanske det finns tillräckligt med tid och ork att fixa klart det sista som återstår när vi kommer dit. Sedan ska manuset skrivas samman, kort fotograferas och sedan allt skickas in till tänkt bokförlag för att få ett ja eller nej. (Hoppas på ja, förstås).

**********
Det blev ingen svans alls, det passade inte med någon allas, utan det blir en svanslös liten filur istället. (Är ju trots allt ett fantasidjur).

Häls. Erika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar