lördag 25 augusti 2012

Önska ett mönster 2012

Har du en amigurumi du skulle vilja ha ett mönster på, men du känner själv att du inte har inspiration eller kunskap till det, då har jag ett erbjudande.

Jag öppnar härmed för en give-a-way i form av ett önskemönster. Du önskar ett mönster på en amigurumi du skulle vilja att det fanns ett gratismönster för, skriver det i en kommentar till detta inlägg, och efter den 30 september samlas alla era önskemål i en skål och jag drar därmed en vinnare som får sin amigurumiönskan uppfylld. Detta mönster kommer att utarbetas och kommer sedan i januari 2013 att presenteras som ett gratismönster här på bloggen (med länk till Ravelry) där både ett engelskt o svenskt mönster kommer att finnas tillgängligt.Under tiden som mönstret utarbetas kommer ni att kunna följa arbetets gång, kanske med en bild i veckan, alternativt månaden, beroende på hur stort eller litet projektet blir.

Att jag väljer att inte presentera mönstret förrän i januari har med tidspress att göra, jag vill ha god tid på mig att få till mönstret helt perfekt innan jag presenterar det för er.

Så har du en amigurumiönskan, tveka inte att lämna en kommentar innehållande en sådan.

*****
Tack för alla önskemål. Önskebrunnen är nu stängd och inom kort ska en vinnare dras. Vem som vinner, talar jag inte om utan det får ni gissa er fram till då jag efter som arbetet fortskrider kommer att presentera små sneak-a-peek´s för er att ta del av som en liten karamell att suga länge på.

Häls. Erika

16 kommentarer:

 1. Ja men jag har ju ett önskemål om en bra Bocken Bruse!Jag har säkert fem stycken halvfärdiga som jag inte blir nöjd med! Det är så svårt! En utmaning med andra ord.
  :))))

  SvaraRadera
 2. Vad du är modig och snäll som ställer upp på detta.
  Min önskan är en nyckelgömma och på bandet som man drar upp nycklarna till gömman, skulle jag vilja ha en liten sak t ex. en blomma, nyckelpiga od.
  Hoppas du förstår annars skriv till lillemor@extern.perskom.se

  SvaraRadera
 3. Jag ger på förslag Karlsson på taket, Har länge tänkt att göra en men har inte riktigt klurat ut hur med propeller osv så det är mitt förslag.
  Ha det bra
  MVH Madde

  ( holgerssonsm@hotmail.com )

  SvaraRadera
 4. Åååååh, då vet jag. Vill så gärna ha ett mönster på Oscar the grouch. Gärna i garnet brazilia. Har ett fint mönster på the cookie monster från crochetra (som jag hoppas kunna göra snart) men saknar ett bra på Oscar. Komplett med soptunna förståss

  SvaraRadera
 5. Åh jag har letat efter ett mönster på en schäfer hund. Ca 20 cm hög, sittandes helst =)
  Ha det bra! /Anki K

  SvaraRadera
 6. Min son (17 år) har länge önskat sej en virkad crossmotorcykel. Har försökt klura ut hur jag ska göra, men inte lyckats. Skulle vara kul att kunna överraska honom.

  SvaraRadera
 7. Jag skulle önska mig ett mönster på folkabussen från Disneys Bilar.

  SvaraRadera
 8. Jag kör på en lätt variant, jag vill ha ett mönster på en iller. :) Jätterolig tävling!!!

  SvaraRadera
 9. Jag skulle vilja ha ett mönster på ett troll. Ett troll med både rumpa, trollnäsa och kinder... Mina underbara barn är nämligen ena riktiga trollungar (12 och 5 år) och jag vill ge dom varsitt Troll för att minnas mig och sin barndom den dagen jag är borta.

  SvaraRadera
 10. Jag önskar ett mönster på en drake! En som man kan göra både söt eller lite läskig beroende på färgval, ögon etc. Har inte kunnat hitta ett svenskt mönster på en cool drake och vågar mIg inte på utrikiska mönster!! Som Draken i Peter och Elliot eller i Shrek!!
  :)
  Hoppas du drar min önskan!!

  SvaraRadera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 12. Hej kul tävling, jag virkar olika djur/kakor till mitt barnbarn och skulle vilja ha mönster på en giraff.

  SvaraRadera
 13. Scooby Doo :) Och gärna Shaggy också. Får du med fler är det bara en bonus.
  Jag vet att det finns en del mönster på bland annat engelska på Scooby men vågar mig inte riktigt på dem då jag inte är säker på att jag klarar alla detaljer.

  //Karolina

  SvaraRadera
 14. Kul vinst, jag skulle önska mig ett mönster på ett (Mr Miyagi) bonsaiträd.
  MVH Agneta A

  SvaraRadera
 15. Jag skulle vilja ha en detaljerd amigurumi Bowser. (Stor bossen i mario) det skulle va häftigt det har jag inte sett nått mönster på och jag skulle inte våga mig på ett själv.
  http://www.giantbomb.com/bowser/94-337/

  SvaraRadera
 16. jag skulle vilja ha en lite större my little pony.

  SvaraRadera