måndag 13 februari 2012

Efterlysning - medvirkare

Jag håller just nu på med ett grundmönster som kommer att komma upp på sajten amigurumi.ifokus och tjäna som en introduktion till amigurumi för nya medlemmar, och även som en inspiration för nuvarande medlemmar.

Det ska helt enkelt bli ett antal amigurumis med utgång från samma mönster, i detta fall kroppen. Det blir ju lite grand som månadstävlingarna som vi håller på sajten.

Nu är det så att jag undrar om det kanske finns 3-4 medlemmar (ev. fler) som skulle kunna tänka sig att designa en varsin filur med utgång från grundmönstret, och sedan dela med sig av denna filur i syfte att hjälpa andra nybörjare med flera.

Dokumentet med de färdiga amigurumisarna kommer att innehålla, förutom bilder på de färdiga amigurumisarna och mönster på dem, även lite text som hjälper en nybörjare att komma igång med att virka amigurumis efter mönster och på fri hand.

Kanske vill du hjälpa mig genom att designa eller skriva en av de texter som ska vara med i dokumentet. Är du intresserad av att hjälpa mig hjälpa andra, så skriv ett inlägg i denna tråd på sajten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar