söndag 15 januari 2012

VirknålensHemlighet #088

Har fått inspiration till en blivande kompis. Otålig som jag är har jag redan börjat virka honom, för jag tror bestämt att det är just en han som är på väg att ta form av garnet i mina händer.

Denna kompis virkas iaf i grönt och mönstret kommer att på något sätt finnas tillgänglig för er andra senare (gratis eller till en liten peng).

Min förhoppning är att kompisen ska bli klar relativt fort så att han sedan kan sitta och vänta på "liten" i "litens" nyrenoverade rum.

*****
Virkar så att jag får ont i händerna. Det är inte så att jag virkar för hårt, utan för att jag virkar så mycket och så fort att händerna inte hinner vila mellan maskorna och varven. Men som sagt, jag vill ju att denna kompis ska bli klart fort så att han kan sitta och vänta på "liten".

Har hittills virkar klart huvudet och halsen, börjar nu på med kroppen (dessa delar virkar i ett och samma stycke), så förhoppningsvis blir denna "del" klar senast i morgon, men eftersom det även blir lite jobb för min del i morgon så ska jag inte ropa "Hej" redan nu då jag inte vet hur mycket jag hinner utöver jobbet i morgon.

Häls. Erika

1 kommentar:

  1. Vad nyfiken jag blir på hur kompisen kommer att se ut.
    Erika du har nåt på min blogg att hämta =O)

    SvaraRadera