torsdag 21 april 2011

VirknålensHemlighet #049

Ja då var påsklovet ett faktum och detta ska innebära virkning i mängder. Målet är att försöka få minst 3 av mina ´gurumis färdigställda (mönster) och om det är möjligt även 5 till. Efter dessa återstår bara 3 som ännu ej är påbörjade, utan står i startgroparna och bara är i idé stadiet fortfarande.

Färdiga mönster är nu:

Ankan, Giraffen, Grodan, Biet, Tackan, Lammet, Sköldis, Djävulssköldis och Pandan.

Påbörjade mönster är:

Alien, Påfågeln, Rummelbjörnen, Baggen, Räven, Uttern, Igelkotten och Solrosen.

Och de i tankestadiet:

Ekorren, (Utterns) Snäcka, Bävern.


Det blir totalt 20 mönster i boken, och så fort alla mönster är klara kommer jag att kontakta ett förutbestämt bokförlag och hålla tummarna för att de vill ge ut min bok. Annars löser jag det på något annat sätt, men boken ska komma ut, så är det bara.

**********

I övrigt så har jag arbetat på artiklar och innehåll till kommande månadsbrev för amigurumi.ifokus räkning. Jag vill göra något för att liva upp forumet och locka fler till denna hobby av amigurumi tillverkning.

Om någon känner sig villig att bidra med något mönster eller annat "matnyttigt" till månadsbreven så är ni välkomna att mejla mig lite förslag och idéer, allt tas emot med varmt hjärta och tas in i utvalsprocessen. Kanske vill du tipsa om något, har en bra artikel idé eller kanske rent av en färdig artikel om något spännande om eller omkring amigurumi, ja vad som helst som kan passa, så snälla mejla mig.

(erika.olsson@soderhamn.com)

Häls. Erika

1 kommentar:

  1. Glad påsk och tack för ett bra arbete med forumet! Jag går också i tankarna på att skapa en bäver, av naturliga orsaker...

    SvaraRadera