måndag 7 mars 2011

VirknålensHemlighet #043

Ägnar dagen åt att virka upp mönstret inför amigurumi.ifokus.se´s andra påskspecial virk-a-long som kommer att gå av stapeln mellan den 21-28 mars.

Jag väljer att ha drygt 1 vecka mellan de båda virk-a-longerna pga att jag ska hinna klart med mönstret och för att sprida ut roligheterna lite under månaden.

Vår första virk-a-long (1-10 mars) är fortfarande i gång, och du är välkommen att haka på, trots att vi snart närmar oss slutet.

(Hela mönstret kommer senare att presenteras som ett enda dokument både här och på siten).

**********
På frågan om hur det går med boken, så ligger arbetet med den lite på sidan om, jag virkar lite till och från på mina filurer till boken, men då jag samtidigt vill driva siten (amigurumi.ifokus.se) och även studera till lärare samtidigt som jag också har ett hem att sköta och en massa annat, så måste tyvärr något bli lidande, och för tillfället är det boken. Men icke att förtrösta, det kommer en bok, om inte under 2011, så under 2012, var så säker.

Jag kommer säkert att behöva testvirkare, och kommer att återkomma till detta senare, när boken börjar bli klar, och alla mönstren är färdiga.


Häls. Erika

2 kommentarer:

 1. Kul kul! Ser fram emot nästa virk-a-long!

  Du lägger verkligen ner ett stort jobb på dessa. TAck!

  Tänkte på en annan sak: Hoppas det går bra med din bok! Jag tänkte höra om du behöver någon som testvirkar dina mönster? - jag anmäler mig friviliigt! :)

  SvaraRadera
 2. Vad trevligt !
  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Gud vad kul det skulle vara att få åt dig! Jag anmäler mig absolut om du skulle behöva några testvirkare! :D

  SvaraRadera